RETOURNEREN

Is je bestelling niet naar wens? U heeft de mogelijkheid om uw bestelling binnen 14 dagen retour te sturen. Ook artikelen die in de uitverkoop zijn gekocht mogen worden geretourneerd. De bestelling kan alleen worden geretourneerd, wanneer het artikel in goede staat en ongedragen is. Wij raden u aan de schoenen op zachte ondergronden bijv. tapijt te proberen.

Download hier het retourformulier.

Sluit bij de retourzending het ingevulde retourformulier. De retourkosten zijn altijd voor eigen rekening, dit is bij PostNl €7,25 per 1 januari 2020. Bewaar het verzendbewijs goed. Zodra wij uw pakket retour hebben ontvangen, ontvangt u daar een bevestiging van per mail. Het bedrag dat u van ons tegoed heeft, wordt binnen 14 dagen na ontbinding overgemaakt op het IBAN nummer, welke u heeft ingevuld op het retourformulier. Wij vergoeden u altijd het gehele aankoopbedrag (aankoopbedrag inclusief eventuele bij bestelling betaalde verzendkosten). In geval van een klacht of verkeerde levering zullen wij de retourkosten aan u gaan vergoeden. 

U mag uw bestelling altijd GRATIS retourneren in onze winkel. Het aankoop bedrag wordt aan u terugbetaald via uw IBAN nummer.

RETOUR ADRES: 

De Boer schoenen                            Van Swinderenstraat 63                                   8561 AS Balk

 

 

Let bij het retourneren op het volgende:

- Het artikel moet ongedragen zijn en teruggestuurd worden in exact dezelfde staat als dat het geleverd is. Het artikel moet geretourneerd worden in de originele verpakking.

- Na ontvangst zal het artikel gecontroleerd worden. Bij goedkeuring van de retour wordt uw aankoopbedrag terugbetaald via dezelfde wijze van betaling als bij de aankoop. Dit proces kan enkele dagen duren.

 - Wanneer het artikel beschadigd is of op een andere manier niet in dezelfde staat is als verstuurd kan slechts een deel van het aankoopbedrag worden terugbetaald. Ook wanneer het artikel later dan 30 dagen is terug gestuurd kan slechts een deel van het aankoopbedrag worden terugbetaald. 

De Boer schoenen is niet aansprakelijk voor schade die wordt opgelopen bij het transport of aangebracht door derden. Ook kan De Boer schoenen niet aansprakelijk worden gesteld voor voorraadverschillen of andere technische foutmeldingen op deze website. 

 

© 2020 - 2023 De Boer schoenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel