Xsensible Damesschoenen

Xsensible stretchwalker
De Xsensible stretchwalker zorgt voor de natuurlijke houding van het lichaam.De oorsprong is gebaseerd op het balans principe van de tradionele Japanse sandaal ippon-bageta.Een balans systeem dat de harmonie tussen mens en natuur symboliseert.waardoor gewrichten minder belast worden. (klik op foto voor vergroting)
Xsensible stretchwalker
De Xsensible stretch walker zorgt voor de natuurlijke houding van het lichaam.De oorsprong is gebaseerd op het balansprincipe van de tradionele japanse sandaal ippon-bageta.een balans -systeem dat de harmonie tussen mens en natuur symboliseert.Waardoor gewrichten minder belast worden. (klik op foto voor vergroting)
Xsensible stretchwalker
De Xsensible stretchwalker zorgt voor de natuurlijke houding van het lichaam. De oorsprong is gebaseerd op het balansprincipe van de traditionele japanse sandaal ippon-bageta.Een balans systeem,dat de harmonie tussen mens en natuur symboliseert. waardoor gewrichten minder belast worden. (klik op foto voor vergroting)
Xsensible
De xsensible stretshwalker zorgt voor de natuurlijke houding van het lichaam. De oorsprong is gebaseerd op het balansprincipe van de tradionele japanse sandaal ippon-bageta.een balans systeem ,dat de harmonie tussen mens en natuur symboliseert. waardoor gewrichten minder belast worden. (klik op foto voor vergroting)