Wolky Damesschoenen

Wolky schoenen logo

Wolky Two
Comfortabel en ook nog eens hartstikke leuk is deze bandschoen. Hij heeft een lichtgewicht Pu zool,met een speciale antislipstrook. Het voorblad is gemaakt van speciaal zacht stretchleer. (klik op foto voor vergroting)
Wolky Two
Comfortabel en ook nog eens harstikke leuk,is deze bandschoen. Hij heeft een lichtgewicht Pu zool met een speciale antislipstrook. Het voorblad is gemaakt van speciaal zacht stretchleer. (klik op foto voor vergroting)
Wolky Feltwell
Gebaseerd op de vertrouwde Roll moc,maar dan met een wat verfijnde ronde neus, is dit het nieuwe model Feltwell. Hij heeft een uitneembaar voetbed/geschikt voor uw eigen steunzolen. (klik op foto voor vergroting)
Wolky Feltwell
Gebaseerd op de vertrouwde Roll moc, maar dan met een wat verfijnde ronde neus, is dit het nieuwe model Fetwell. Hij heeft een uitneembaar voetbed/geschikt voor uw eigen steunzolen. (klik op foto voor vergroting)
Wolky Yell
Comfortabel en sportief met een luxueuze uitstraling dankzij de combinatie van verschillende materialen.De schoen heeft een uitneembaar voetbed/geschikt voor uw eigen steunzolen. En heeft zowel een veter als een ritssluiting. (klik op foto voor vergroting)
Wolky Yell
Comfortabel en sportief met een luxueuze uitstraling dankzij de combinatie van verschillende materialen.de schoen heeft een uitneembaar voetbed/geschikt voor uw eigen steunzolen. en heeft zowel een veter als een ritssluiting. (klik op foto voor vergroting)
Wolky Katla
Zomerse hippe sneaker uit de nieuwe Vulca collectie. Optimaal verstelbaar d.m.v veters en exstreem zacht leer. Is licht van gewicht voor meer loop comfort. Het voetbed is uitneembaar/geschikt voor eigen steunzolen. Prijs € 94.95 ( klik op foto voor vergroting)