Waldlaufer Damesschoenen

Waldlaufer schoenen logo

Waldlaufer dichte hiel sandaal
Een zeer goed passende sandaal,met een gesloten hiel,hij is bovenop goed te verstellen door zijn brede klittenband.Van deze sandaal is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Waldlaufer sandaal
Een zeer goed passende sandaal,met een gesloten hiel,hij is bovenop goed te verstellen door zijn brede klittenband. Van deze sandaal is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Waldlaufer Mocassin
Een mocassin gemaakt in de kleur parelmoer,met een voorblad in een reptiel print. De mocassin is van binnen geheel met leer gevoerd. Het voetbed is uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Waldlaufer Mocassin
Een gemakkelijk te dragen mocassin,van donkerblauw gladleer. De binnenkant is geheel met leer gevoerd. Het voetbed is uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen zolen. Prijs € 119.95 (klik op foto voor vergroting)
Waldlaufer sneaker
Een sportieve Dames sneaker,gemaakt van schitterende materialen,en hij is van binnen geheel met leer gevoerd.hij heeft zowel een veter als een ritssluiting. Van deze sneaker is de binnenzool uitneembaar,dus geschikt voor eigen zolen. De schoen is gemaakt in een H-wijdte,voor de iets bredere voet. Prijs € 129.95 (klik op foto voor vergroting)