Teva Damesschoenen

Teva

 

 

Teva teen slipper
Teva teenslipper ,gemaakt van foam waar in je zelf een voetbed maakt. Prijs € 29.95 (klik op foto voor vergroting)
Teva dames teenslipper
Een licht van gewicht teen slipper,met een memory foam binnenzool. Prijs € 29.95 (klik op foto voor vergroting)
Teva dames sandaal
Een nette Teva dames sandaal,met een leren binnenzool,de band op de wreef is door middel van klittenband goed te verstellen. Prijs € 79.95 (klik op foto voor vergroting)
Teva dames sandaal
Teva dames sandaal. met een anathomisch gevormd voetbed. Is door middel van twee klittenbanden goed te verstellen. Prijs € 69.95 (klik op foto voor vergroting)
Teva dames sandaal
Teva dames sandaal, met een anathomisch gevormd voetbed. Deze sandaal is door zijn drie klittenbanden goed te verstellen. Prijs € 84.95 (klik op foto voor vergroting)
Teva dames sandaal
Een zeer goed passende sandaal,met een anathomisch gevormd voetbed. Hij is door middel van drie klittenbanden goed te verstellen. Prijs € 84.95 (klik op foto voor vergroting)
Teva dames sandaal
Teva dames sandaal,is zeer goed te verstellen door middel van drie klittenbanden. Deze sandaal heeft een anathomisch gevormd voetbed. Prijs € 89.95 (klik op foto voor vergroting)
Teva dames-sandaal
Teva dames sandaal,te verstellen door middel van drie klittenbanden. Deze sandaal heeft een anathomisch gevormd voetbed. Prijs € 89.95 (klik op foto voor vergroting)