Tamaris Damesschoenen

Tamaris schoenen logo

Tamaris sneaker
Een trendy sneaker,gemaakt op een sportieve zool. Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor je eigen zolen. (klik op foto voor vergroting)
Tamaris sneaker
Een synthetische sneaker voor een leuke prijs,en is in twee kleuren verkrijgbaar. (klik op foto voor vergroting)
Tamaris sneaker
Een synthetische sneaker,voor een leuke prijs,hij is in twee kleuren verkrijgbaar. (klik op foto voor vergroting)
Tamaris sneaker
Een sportieve sneaker,gemaakt van nylon,wat natuurlijk een geweldige pasvorm geeft. Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. (klik op foto voor vergroting)
Tamaris sneaker
Een sportieve donkerblauwe leren sneaker,met zowel een veter als een ritssluiting. Deze sneaker is van binnen met leer gevoerd,en heeft een uitneembaar voetbed, dus ook geschikt voor uw eigen steunzolen. (klik op foto voor vergroting)
Tamaris sneaker
Een leuke suede sneaker op een sportief onderwerk,hij heeft zowel een veter als een ritssluiting. Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. (klik op foto voor vergroting)
Tamaris sneaker
Sportieve suede sneaker,op een trendy zool,van deze schoen is het voetbed uitneembaar, dus ook geschikt voor uw eigen zolen.(klik op foto voor vergroting)
Tamaris sneaker
Sportieve suede sneaker,op een trendy zool,van deze schoen is het voetbed uitneembaar, dus ook geschikt voor uw eigen zolen. (klik op foto voor vergroting)
Tamaris sneaker
Sportieve leren sneaker,heeft een uitneembaar voetbed,dus geschikt voor uw eigen zolen. De sneaker is van binnen met leer gevoerd,en is verkrijgbaar in twee kleuren. (klik op foto voor vergroting)
Tamaris sneaker
Sportieve leren sneaker,met een uitneembaar voetbed,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Hij is van binnen met leer gevoerd,en deze schoen is in twee kleuren verkrijgbaar. (klik op foto voor vergroting)
Tamaris trendy sneaker
Een trendy sneaker,op een stoere dikke zool. Prijs € 89.95 (klik op foto voor vergroting)
Tamaris pump
Een leren pump,met een schok dempende hak. Deze pump heeft een Touch it binnenzool,voor comfortabel lopen. Prijs € 69.95 (klik op foto voor vergroting)
Tamaris
Een leuke laarsje,in een goede rode kleur. Prijs € 59.95 (klik op foto voor vergroting)
Een leuk laarsje in de nieuwe moderne trendy kleur. Door dat die elastisch is, sluit hij mooi om de voet. Prijs € 69.95 (klik op foto voor vergroting)
Tamaris veterboot
Mooie donkerblauwe veterboot,met aan de binnenkant een functionele rits. De hakhoogte is 5 cm, en de binnenzool is uitneembaar. Prijs € 89.95 (klik op foto voor vergroting)