Hardloopschoenen

Asics Gel Galaxy 9 Dames
De Gel galaxy 9 is een hardloopschoen voor Dames,en is geschikt voor neutrale lopers. De schoen is voorzien van een slijtvaste rubberen buitenzool. In de binnenzool zitten Gel kussentjes voor nog meer demping tijdens het lopen.
Asics Patriot 8
De Patriot 8 is een neutrale hardloop schoen voor heren. De binnenzool is van EVA rubber en is uitneembaar. De buitenzool is van High Abrasion Rubber,dat is lichter en dunner dan normaal.
Asics Gel-Exalt 4
De Gel Exalt 4 is een schoen,die overpronerende lopers de juiste ondersteuning biedt. De middenzool beschikt over het DuoMax systeem,zodat je niet te veel naar binnen kantelt. De landingen worden opgevangen door Gel cushioning. verkrijgbaar in heren maten.
asics running heren
Een fantastische loop ervaring voor een allround training. De veelzijdige en uiterst schok dempende gel pulse biedt buiten gewoon comfort. De gel demping is werkzaam in zowel de achtervoet en de voorvoet. De hardloopschoen is geschikt voor neutrale lopers.
asics running heren
Voor neutrale en onderpronerende hardlopers,die comfort,schokdemping en functionaliteit nodig hebben.
asics running heren
Deze Asics hardloopschoenen voor heren zorgen voor een ideaal comfort tijdens de langere afstanden.
Mizuno Dames running
Een zeer veelzijdige neutrale trainingsschoen,die je een geweldig comfort biedt. De parallel waveplaat biedt veel weerstand tegen vervorming. Een zeer veelzijdige schoen vol technologieen.
Mizuno Running heren
Een zeer veelzijdige neutrale trainings schoen die je een geweldig comfort biedt. De parallel wave plaat biedt veel weerstand tegen vervorming. Een zeer veel zijdige schoen vol technologieen.