Rieker Damesschoenen

Rieker schoenen logo

Rieker instapper
Een leuke flotte leren instapper, is licht van gewicht,en heeft een prima pasvorm. (klik op foto voor vergroting)
Rieker bandschoen
Een net bandschoentje op een leuk hakje,het bovenste bandje is door klittenband goed te verstellen. (klik op foto voor vergroting)
Rieker bandschoen
Een stevig bandschoentje,gemaakt van echt leer,hij heeft een stevige band sluiting,boven aan de voet.(klik op foto voor vergroting)
Rieker bandschoen
Een stevig bandschoentje,met op de wreef een klitteband sluiting. Het schoentje is gemaakt van echt leer,en met leer gevoerd. (klik op foto voor vergroting)
Rieker bandschoentje
Een leuk en fris schoentje,gemaakt in vrolijke kleuren,dit schoentje heeft aan de bovenkant een klittenbandsluiting. (klik op foto voor vergroting)
Rieker sneaker
Een sportieve sneaker,in een licht grijze kleur,deze sneaker heeft zowel een veter als ritssluiting. (klik op foto voor vergroting)
Rieker zwarte bandschoen
Een leuke nette bandschoen ,op een klein hakje,de band is door het klittenband goed te verstellen. (klik op foto voor vergroting)
Rieker beige bandschoen
Een fraaie bewerkte leren bandschoen,met een stevige band zodat die goed is aan te trekken. (klik op foto voor vergroting)
Rieker instapper
Een goed passende instapper,die voorzien is van een snake print. Van deze instapper is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. (klik op foto voor vergroting)
Rieker witte loafer
Sportieve loafer,die voorzien is van een functionele ritssluiting. Van deze loafer is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. (klik op foto voor vergroting)
Rieker beige loafer
Een sportieve loafer voorzien van functionele ritssluiting. Van deze loafer is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. (klik op foto voor vergroting)
Rieker sneaker
Een sportieve sneaker,met zowel en veter als een ritssluiting. De kleur van de sneaker is Donkerblauw. (klik op foto voor vergroting)