Remonte Damesschoenen

 

Remonte lakschoen
Een sportieve sneaker,gemaakt van lakleer,deze sneaker heeft zowel een veter als een ritssluiting.(klik op foto voor vergroting) € 79.95
Remonte bandschoen
Een prima passende bandschoen,met aan de zijkanten stretsch materiaal, voor een aangename pasvorm. Van deze bandschoen is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. (klik op foto voor vergroting)
Remonte klittenband schoen
Een fraaie schoen,met een een stretsch voorblad,waardoor geen knellende tenen. Deze schoen heeft een brede klittenband,waardoor die goed is om aan te trekken. Van deze schoen is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. (klik op foto voor vergroting)
Remonte sneaker
Een leren sneaker,wit van kleur met achterop een leuk chrome accent. Hij heeft een sportieve vetersluiting,tevens is van deze sneaker het voetbed uitneembaar, dus ook geschikt voor uw eigen zolen. (klik op foto voor vergroting)
Remonte sneaker
Een leren sneaker,met zowel een veter als een ritssluiting. Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. (klik op foto voor vergroting)
Remonte sneaker
Een sportieve rode sneaker,gemaakt van suede leer, Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw zolen. (klik op foto voor vergroting)
Remonte sneaker
Een jeans blauwe leren sneaker,met zowel een veter als een ritssluiting. Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw zolen. (klik op foto voor vergroting)
Remonte sneaker
Een sportieve leren sneaker,met zowel een veter als een ritssluiting. Deze sneaker is zwart van kleur,met een print. Het voetbed is uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. (klik op foto voor vergroting)
Remonte sneaker
Een sportieve leren sneaker,met zowel een veter als een ritssluiting. De kleur is wit met chrome accenten. van deze sneaker is het voetbed uitneembaar, dus ook geschikt voor uw eigen steunzolen. (klik op foto voor vergroting)
Remonte sneaker
Een leren sneaker,met zowel een veter als een ritssluiting,en van binnen met leer gevoerd. Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. (klik op foto voor vergroting)