Mephisto Damesschoenen

Mephisto schoenen logo

Mephisto teen slipper
Een schitterende leren teen slipper,die bovenop te verstellen is,de zool is gemaakt van kurk met een zacht masserend voetbed. (klik op voetbed voor vergroting) Alleen in Balk verkrijgbaar!!
Mephisto slipper
Een leren slipper,met een zool die gemaakt is van kurk,de binnenzool is zacht en werkt masserend. De kleuren zijn verschillende kleuren blauw. (klik op foto voor vergroting) alleen verkrijgbaar in Balk!!
Mephisto veterschoen
Een schoen gemaakt in een hele mooie kleur rood. Hij heeft zowel een veter als een ritssluiting,en het voetbed is uitneembaar/geschikt voor uw eigen steunzolen. (klik op foto voor vergroting) zijn alleen in Balk verkrijgbaar!!
Mephisto veterschoen
Deze schoen is gemaakt in de nieuwe trendy kleur groen. Hij is van binnen geheel met leer gevoerd.en heeft een uitneembaar voetbed/geschikt voor uw eigen steunzolen. (klik op foto voor vergroting) zijn alleen in Balk verkrijgbaar!!
Mephisto klittenbandschoen
Een fraaie klittenband schoen,gemaakt van mooie materialen. De kleuren zijn grijs met antraciet. De schoen heeft een uitneembaar voetbed/geschikt voor eigen steunzolen. (klik op foto voor vergroting) zijn alleen in Balk verkrijgbaar!!
Mephisto veterschoen
Een schitterende schoen.in een zeer mooie kleur stelling. De schoen heeft zowel een veter als een ritssluiting. Het voetbed is uitneembaar/geschikt voor uw eigen steunzolen. (klik op foto voor vergroting) zijn alleen in Balk verkrijgbaar!!
Mephisto veterschoen
Een schoen gemaakt van nubuck leer,die van binnen geheel met leer gevoerd is. Heeft een uitneembaar voetbed/geschikt voor uw eigen steunzolen. (klik op foto voor vergroting) zijn alleen in Balk verkrijgbaar!!
Mephisto veterschoen
Een zeer fraaie schoen,gemaakt van verschillende materialen leer. Heeft een iets oplopende hak,wat zeer comfortabel loopt. Hij heeft zowel een veter als een ritssluiting. Voetbed is uitneembaar/geschikt voor eigen steunzolen. (klik op foto voor vergroting) zijn alleen in Balk verkrijgbaar!!
Mephisto enkellaarsje
Een modern enkellaarsje,die je zo aan kunt trekken. Heeft in de hak een ingebouwde schok absorber,voor demping tijdens het lopen. Het voetbed is uitneembaar/geschikt voor eigen steunzolen. (klik op foto voor vergroting) Zijn alleen in Balk verkrijgbaar!!
Mephisto enkellaarsje
Een modern enkellaarsje,die je zo aan kunt trekken. Heeft in de hak een ingebouwde schok absorber,voor demping tijdens het lopen. Het voetbed is uitneembaar/geschikt voor uw eigen steunzolen. (klik op foto voor vergroting) zijn alleen in Balk verkrijgbaar!!
Mephisto
Een stoer laarsje,met aan weer zijden een functionele rits. In de hak is en schok absorber ingebouwd,voor demping tijdens het lopen. Heeft een uitneembaar voetbed/geschikt voor eigen steunzolen. (klik op foto voor vergroting) zijn alleen in Balk verkrijgbaar!!