Gabor Damesschoenen

Gabor schoenen logo

Gabor instapper
Een leuke flotte instapper,gemakkelijk aan te trekken door zijn rits aan de zijkant. Hij is gemaakt in een donkerblauwe kleur,en van deze instapper is het voetbed uitneembaar, dus ook geschikt voor uw eigen zolen. (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker
Sportieve zwarte sneaker,met zowel een veter als een ritssluiting. Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen zolen. (klik op foto voor vergroting)
Gabor instapper
Sportieve instapper,gemaakt van nylon en met een leren binnen voering. Kleur is donkerblauw. (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker Rollingsoft
Sportieve witte gladleren sneaker,uit de rollingsoft collectie,deze heeft zowel een veter als een ritssluiting.het voetbed is uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen zolen. Deze schoen is bekend om zijn geweldige loopcomfort,door zijn ingebouwde afwikkelingsbalk in de loopzool,neemt uw lichaam tijdens het lopen een rechtere houding aan.(klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker Rollingsoft
Sportieve sneaker,uit de rollingsoft collectie,deze sneaker heeft zowel een veter als een ritssluiting.verder is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen zolen. Deze schoen staat bekend om zijn geweldige loopcomfort,door zijn ingebouwde kantelblok in de loopzool,die er voor zorgt dat uw lichaam een rechtere houding aanneemt tijdens het lopen. (klik op foto voor vergroting)
Gabor blauwe sneaker
Sportieve sneaker,die bekend staat om zijn geweldige loopcomfort. Deze schoen heeft zowel een veter als een ritssluiting,en heeft een uitneembaar voetbed dus ook geschikt voor eigen zolen.Hij beschikt ook over een speciale kantelbrug in de zool,waardoor men tijdens het lopen het lichaam een rechtere houding aanneemt.(klik op foto voor vergroting)
Gabor witte sneaker
Een leuke leren sneaker,met zowel een veter als een ritssluiting.Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen zolen.(klik op foto voor vergroting)
Gabor blauwe sneaker
Mooie donkerblauwe sneaker,met een een kleine reptiel print. Deze sneaker heeft zowel een veter als een ritssluiting,en een uitneembaar voetbed,dus ook geschikt voor eigen zolen. (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker
Een sportieve gele sneaker,gemaakt op een stevig onderwerk,deze sneaker heeft zowel een veter als een ritssluiting. Het voetbed is uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen zolen.(klik op foto voor vergroting)
Gabor loafer
Een nubuck leren instapper,gemaakt op een fraai onderwerk. (klik op foto voor vergroting)
Gabor pump
Een fraaie donkerblauwe suede pump. (klik op foto voor vergroting)
Gabor moccassin
Een blauwe suede moccassin,welke ook goed onder uw jeans te dragen is. (klik op foto voor vergroting)
Gabor bandschoen
Een blauwe suede bandschoen,met een croco lerenband,deze bandschoen is van binnen met leer gevoerd. (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker
Een sneaker met zowel een veter als een ritssluiting,van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker
Een trendy sneaker,op een sportieve zool,hij heeft zowel een rits als een vetersluiting. (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker
Een sportieve sneaker,met zowel een veter als een ritssluiting. Deze sneaker heeft een ingebouwde afwikkelingsbalk in de zool,waardoor je tijdens het lopen een betere houding aanneemt. (klik op foto voor vergroting)
Gabor blauwe veterschoen
Een goed passende veterschoen,met aan de binnen en buitenkant een ritsje Die gebruikt kan worden met het aantrekken. Prijs 129.95