Gabor Damesschoenen

Gabor schoenen logo

Gabor Rollingsoft
De bekende Rollingsoft sneaker,bekend om zijn geweldige afwikkeling tijdens het lopen. De zool is voorzien van een afwikkeling balk,waardoor je tijdens het lopen een rechtere lichaams houding aanneemt,de sneaker heeft zowel een veter als een ritssluiting. Prijs € 144.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sandaal
Een goed passende sandaal,die door zijn drie klittenbanden goed te verstellen is. Prijs 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sandaal
Een sportieve sandaal ,op een kurken sleehak. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sandaal
Sportieve sandaal op een kurken sleehak. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor Rollingsoft sandaal
De nieuwe rollingsoft sandaal van Gabor,die d.m.v drie klittenbanden zeer goed te verstellen is. Hij heeft een ingebouwde afwikkelings balk in de zool,zodat je tijdens het lopen een rechtere houding aanneemt. Prijs € 124.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sandaal rollingsoft
De nieuwe Rollingsoft sandaal,die door zijn elastische banden goed aan de voet sluit. Door zijn afwikkelblok verwerkt in de zool,neemt men tijdens het lopen een rechtere houding aan. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker
Een sportieve sneaker,die zowel een rits als een vetersluiting heeft. Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 124.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor instapper
Een sportieve instapper,die door zijn ritsje aan de zijkant gemakkelijk is aan te trekken. Van deze instapper is de binnenzool uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs €99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor instapper
Een sportieve instapper,die door zijn ritsje aan de zijkant gemakkelijk is aan te trekken. De kleur is marine blauw.Van deze instapper is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker
Een sportieve leren nubuck sneaker,met zowel een veter als een ritssluiting. Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor trendy sneaker
Een trendy schoen ,gemaakt in zwart lakleer,en hij heeft een sportieve hoge zool, Deze schoen heeft zowel een veter als een ritssluiting. Het voetbed is uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 129.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker
Een wit glad leren sneaker,waarvan het voetbed uitneembaar is,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker
Een goud beige kleurige leren sneaker,waarvan het het voetbed uitneembaar is,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 99,95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker met bloemen print
Een echte zomerkleurige leren sneaker,met een leuke bloemenprint. Hij heeft een uitneembaar voetbed,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor trendy sneaker
Een trendy leren sneaker,met een sportief onderwerk,deze sneaker heeft extra grote veterogen en voorzien van een strik veter. Het voetbed is uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker
Een leren nubuck sneaker,in de trendy kleur mais geel ,deze sneaker heeft zowel een veter als een ritssluiting,Het voetbed is uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker zebra print
Een trendy leren sneaker,die van binnen ook geheel met leer gevoerd is. Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor u eigen steunzolen. Prijs € 134.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sandaaltje
Een leuk sandaaltje op een klein hakje,sluit door zijn elastiek goed om de voet. kleur is beige met goud. Prijs € 89.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker
Een leren sneaker,voor een mooie prijs,deze sneaker heeft zowel een veter als een ritssluiting. Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor u eigen zolen. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor trendy sneaker
Een trendy sneaker in een zebra print,heeft een fraai bewerkte loopzool. Deze sneaker heeft zowel een veter als een ritssluiting. Het voetbed is uitneembaar,dus ook geschikt voor u eigen zolen. Prijs € 134.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker
Trendy sneaker,in rood suede leer, heeft een sportieve dikke loopzool. Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen zolen. Prijs € 114.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker
Een mooie leren sneaker,met een sportief uiterlijk,heeft een wat dikkere loopzool. De veter gaten zijn voorzien van grote chroom ringen,met een strikveter. Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor u eigen zolen. Prijs € 124.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker
Een sportieve sneaker,die ook nog eens licht van gewicht is. Deze sneaker is voorzien van een kantelblok in de loopzool,waardoor je tijdens het lopen een rechtere houding aanneemt. Het voetbed is uitneembaar, dus ook geschikt voor eigen zolen. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor rollingsoft
Een licht gewicht schoen,met een speciale zool,die voorzien is van een kantel blok. Waardoor je tijdens het lopen,een rechtere lichaams houding aanneemt. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor ballerina
Een ballerina uitgevoerd in een zebra print,de schoen is van binnen geheel met leer gevoerd. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor ballerina
Een ballerina uitgevoerd in een zebra print,de schoen is van binnen geheel met leer gevoerd.hij heeft een Air cube loopzool. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor
Een rode ballarina gemaakt van suede leer. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor
Een sportief schoentje,gemaakt van donkerblauw suede leer. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor
Een beige goud kleurige pump ,op een sportieve sleehak. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor pump
Een zwarte gladleren pump,met geheel leren binnen voering. De hak hoogte van de pump is 35.mm. Prijs € 89.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor pump
Een leren pump met een geheel leren voering. Het materiaal is donkerblauw gladleer,met een licht kleurige binnenvoering. Hak hoogte van deze pump is 35 mm. Prijs € 89.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker
Een sportieve sneaker,gemaakt van donkerblauw nubuck leer Hij heeft zowel een veter als een ritssluiting. Het voetbed is uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen steunzolen. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker
Een goud beige kleurige sneaker,met een leuke vetersluiting. Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen steunzolen. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker
Een sportieve sneaker,gemaakt van donkerblauw suede leer. Hij heeft zowel een veter als een een ritssluiting. Het voetbed is uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor Rollingsoft
Een schoen uit de Rollingsoft collectie,Hij is gemaakt van nubuck leer. Hij heeft zowel een veter als een ritssluiting. De zool heeft een ingebouwde afwikkelings balk,waarmee je tijdens het lopen een rechtere lichaams houding aanneemt,het voetbed is uitneembaar. Prijs € 134.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor sneaker
Een schoen uit de rollingsoft collectie,Hij is gemaakt van gladleer. Hij heeft zowel een veter als een ritssluiting. De zool heeft een ingebouwde afwikkelings balk,waarmee je tijdens het lopen een rechtere lichaams houding aanneemt. het voetbed is uitneembaar. Prijs € 134.95 (klik op foto voor vergroting)
Gabor blauwe veterschoen
Een goed passende veterschoen,met aan de binnen en buitenkant een ritsje Die gebruikt kan worden met het aantrekken. Prijs 129.95