Durea Damesschoenen

Durea sandaal
Een sportieve en tevens ook een nette sandaal,die d.m.v twee banden goed te verstellen is. De zool is geheel met leer omkleed. Van deze sandaal is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 159.95 (klik op foto voor vergroting)
Durea sandaal
Een sportieve en tevens ook weer nette sandaal,waarvan de twee banden d.m.v klittenband verstelbaar zijn.de zool is mooi met leer omkleed. Van deze sandaal is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 159.95 (klik op foto voor vergroting)
Durea sandaal
Een sandaal die door drie riempjes perfect te verstellen is,hij is gemaakt in een H-wijdte dus ook geschikt voor de wat bredere voet. Van deze sandaal is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 149.95 (klik op foto voor vergroting)
Durea sandaal
Een leuke sandaal,gemaakt in de kleur blauw metallic,hij is door zijn twee klittenbanden goed te verstellen. Van deze sandaal is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen zolen. € 149,95 (klik op foto voor vergroting)
Durea dichte hiel sandaal
Een dichte hiel sandaal,daardoor geeft deze extra steun aan de voet,en door zijn twee Klittenbanden goed te verstellen. Van deze sandaal is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen zolen. Prijs € 169.95 (klik op foto voor vergroting)
Durea sandaal
Een leuke sandaal,waarvan het upper fraai bewerkt is,de sandaal is door zijn drie riempjes goed te verstellen. Van deze sandaal is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen zolen. Prijs € (klik op foto voor vergroting)
Durea sandaal
Een leuke sandaal ,met een fraai bewerkt upper,en hij is door zijn drie klittenbanden goed te verstellen. Van deze sandaal is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen zolen. Prijs € 154.95 (klik op foto voor vergroting)
Durea sandaal GO
Een sportieve sandaal uit de GO collectie,die door zijn vier klittenbanden zeer goed te verstellen is. Van deze sandaal is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen zolen. Prijs € 154.95 (klik op foto voor vergroting)
Durea sandaal GO
Een sportieve sandaal uit de GO collectie,hij is door zijn vier klittenbanden zeer goed te verstellen. Van deze sandaal is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen zolen. Prijs € 154.95 (klik op foto voor vergroting)
Durea sneaker
Een stevige schoen die ook zeer geschikt is voor uw eigen zolen. Hij heeft zowel een veter als een ritssluiting. Prijs € (klik op foto voor vergroting)
Durea klittenbandschoen
Een uitstekende passende schoen,die door zijn drie klittenbanden goed te verstellen is. De binnenkant van de schoen is geheel met leer gevoerd. Het voetbed is uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 199.95 (klik op foto voor vergroting)
Durea sneaker
Een sportieve sneaker,gemaakt van mooi upper leder,donkerblauw metallic. De sneaker is van binnen geheel met leer gevoerd,en heeft een uitneembaar voetbed, dus ook geschikt voor eigen zolen, De wijdte maat is H,dus voor de iets bredere voet. Prijs € 199.95 (klik op foto voor vergroting)
Durea
Een leuke schoen in een wit zilver combinatie,gemaakt op een sportief onderwerk. Hij heeft zowel een veter als een ritssluiting, en de binnenkant van de schoen is geheel met leer gevoerd.De binnenzool is uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. de schoen is gemaakt in een K-wijdte,voor de wat bredere voet. Prijs € 199.95 (klik op foto voor vergroting)
Durea GO
De Durea Go,een sportieve sneaker,met een uitstekende pasvorm. Hij is uitermate geschikt voor e.v.t uw eigen steunzolen,hij geeft tijdens het lopen veel stabiliteit.En heeft zowel een veter als een ritssluiting. Prijs € 199.95 (klik op foto voor vergroting)