Durea Damesschoenen

Durea veterschoen
Een leren veterschoen,die ook aan de binnenkant geheel met leer gevoerd is. Deze schoen is gemaakt in een K-wijdte,dus voor een bredere voet. Het voetbed is uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. (klik op foto voor vergroting)
Durea veterschoen
Een sportieve veterschoen,met een uitneembaar voetbed,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. De schoen is gemaakt op een H-leest dus voor de iets bredere voet. (klik op foto voor vergroting) De kleur van de schoen is zwart.
Durea sandaal
Een sandaal die door drie riempjes perfect te verstellen is,hij is gemaakt in een H-wijdte dus ook geschikt voor de wat bredere voet. Van deze sandaal is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 149.95 (klik op foto voor vergroting)
Durea dichte hiel sandaal
Een dichte hiel sandaal,daardoor geeft deze extra steun aan de voet,en door zijn twee Klittenbanden goed te verstellen. Van deze sandaal is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen zolen. Prijs € 169.95 (klik op foto voor vergroting)
Durea sandaal
Een leuke sandaal,waarvan het upper fraai bewerkt is,de sandaal is door zijn drie riempjes goed te verstellen. Van deze sandaal is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen zolen. Prijs € (klik op foto voor vergroting)
Durea sandaal
Een leuke sandaal ,met een fraai bewerkt upper,en hij is door zijn drie klittenbanden goed te verstellen. Van deze sandaal is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen zolen. Prijs € 154.95 (klik op foto voor vergroting)