Australian Herenschoenen

Australian schoenen logo

Australian sneaker
Een sportieve groene leren sneaker,met aan de binnenkant een leren voering. Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Australian sneaker
Een sportieve leren sneaker in de kleur blauw met bruine accenten. Is van binnen met leer gevoerd,en heeft een uitneembaar voetbed,dus ook geschikt voor uw eigen zolen . Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Australian sneaker
Een sportieve lichtgrijze leren sneaker,met aan de binnenkant een leren voering. Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Australian Grant
De Australian Grant is een schoen die veel steun geeft,en is van binnen met leer gevoerd. Van deze Grant is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 139.95 (klik op foto voor vergroting)
Australian sneaker
Een sportieve witte leren sneaker,met blauwe accenten,de binnenkant is met leer gevoerd. Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 99.95 (klik op foto voor vergroting)
Australian
Een sportieve trendy sneaker,die veel steun geeft aan de voet. Deze sneaker is van binnen geheel met leer gevoerd. Het voetbed is uitneembaar,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 139.95 (klik op foto voor vergroting)