AQA Damesschoenen

AQA schoenen logo

 

AQA sneaker
Sportieve witte leren sneaker,met een leren voering.Van deze sneaker is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen zolen. (klik op foto voor vergroting)
AQA sneaker
Trendy sneaker,geheel gemaakt van leer,ook de binnenkant is met leer gevoerd. Deze sneaker heeft zowel een veter als een ritssluiting. Heeft een uitneembaar voetbed,dus ook geschikt voor eigen zolen.. (klik op foto voor vergroting)
AQA western laars
Een trendy laars,gemaakt in suede leer,heeft aan de binnenkant een functionele rits. Deze laars is van binnen geheel met leer gevoerd. Prijs € 124.95 (klik op foto voor vergroting)
AQA western laars
Een trendy leren westernlaars ,is van binnen geheel met leer gevoerd. Deze laars heeft aan de binnenkant een functionele rits. Prijs € 149.95 (klik op foto voor vergroting)
AQA western laars
Een leren western laars,met een geheel leren binnen voering. De laars is aan de binnenkant voorzien van een rits. Prijs € 149.95 (klik op foto voor vergroting)
AQA veterboot
Een stoere leren veterboot,heeft zowel een veter als een ritssluiting. De boot is van binnen geheel met leer gevoerd. Prijs € 149.95 (klik op foto voor vergroting)
AQA veterboot
Een stoere leren veterboot,heeft zowel een veter als een ritssluiting. De boot is van binnen geheel met leer gevoerd. Prijs € 139.95 (klik op foto voor vergroting)