AQA Damesschoenen

AQA schoenen logo

 

AQA sneaker
Een gladleren sneaker,die van aan de binnenkant ook geheel met leer gevoerd is. Hij heeft een uitneembaar voetbed,dus ook geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 139.95 (klik op foto voor vergroting)
AQA sneaker
Een zwarte leren sneaker,op een sportief onderwerk,de sneaker is van binnen geheel met leer gevoerd. Heeft een uitneembaar voetbed,dus geschikt voor uw eigen zolen. Prijs € 139.95 (klik op foto voor vergroting)
AQA sneaker
Een sportieve leren sneaker,met leuke panterprint details. De sneaker heeft een uitneembaar voetbed,dus ook geschikt voor eigen zolen. Hij is van binnen geheel met leer gevoerd. Prijs € 139.95 (klik op foto voor vergroting)
AQA sportieve sneaker
Een sportieve gladleren sneaker,met een traditionele vetersluiting. De schoen staat op een sportief onderwerk,dit is dan ook een schoen ,die gezien mag worden. De binnenkant is geheel met leer gevoerd. Het voetbed is uitneembaar,dus geschikt voor eigen zolen. Prijs € 129.95 (klik op foto voor vergroting)
AQA sneaker boot
Deze schoenen zijn gemaakt van nubuck leer,en heeft zowel een veter als een ritssluiting. De binnenkant is geheel met leer gevoerd. Tevens is het voetbed uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen steunzolen. Prijs € 129.95 (klik op foto voor vergroting)
AQA sneaker
Deze sneaker is gemaakt in gladleer,en heeft zowel een veter als een ritssluiting. De kleur is wit met zilveren accenten. Hij is van binnen geheel met leer gevoerd. Het voetbed is uitneembaar ,dus ook geschikt voor eigen zolen. Prijs € 124.95 (klik op foto voor vergroting)
AQA lichtgrijze sneaker
Deze sneaker is gemaakt van gladleer,en heeft zowel een veter als een ritssluiting. De binnenkant is geheel met leer gevoerd. Kleur van deze sneaker is lichtgrijs. Het voetbed is uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen zolen. Prijs € 119.95 (klik op foto voor vergroting)
AQA witte sneaker
Deze sneaker is gemaakt in gladleer,hij heeft zowel een veter als een ritssluiting. De binnenkant is geheel met leer gevoerd. Hij heeft een uitneembaar voetbed,dus ook geschikt voor eigen steunzolen. Prijs € 119.95 (klik op foto voor vergroting)
AQA sneaker
Een sneaker gemaakt van nubuck leer,hij heeft zowel een veter als een ritssluiting. Deze sneaker is van binnen geheel met leer gevoerd. Het voetbed is uitneembaar,dus ook geschikt voor eigen zolen. Prijs € 134.95 (klik op foto voor vergroting)